Πακέτα Φιλαναγνωσίας

Καλοκαιρινό

Καλοκαιρινό "μυθιστορηματικό" πακέτο

27.90€
προσθήκη στο καλάθι
Ένα περιπετειώδες πακέτο με δύο μυθιστορήματα που οι ήρωες τους μας ταξιδεύουν μέσα από τις δικές τους μοναδικές ιστορίες!

Περιλαμβάνει:

Take off
της συγγραφέας Ευαγγελίας  Κακουλάκη – Bedu

Μία ερωτική ιστορία που γεννιέται στο σύγχρονο Ντουμπάι, ωριμάζει στη Νέα Υόρκη για να καταλήξει σε ερωτικό θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.
Θα καταφέρουν οι δύο πρωταγωνιστές να ενώσουν τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της κοινής τους ζωής, που απειλείται από μία σειρά γεγονότων και παιχνιδιών της μοίρας αλλοτινών καιρών, ενός παρελθόντος που εκτυλίσσεται στη Σμύρνη του 1918 και τους στοιχειώνει;
Ένα ταξίδι που πρέπει να γίνει για να λυθεί το μυστήριο, το διαβολικό παιχνίδι της μοίρας που απειλεί να ραγίσει τις καρδιές τους, να ανατρέψει αμετάκλητα τις ζωές τους, να γκρεμίσει όνειρα και ελπίδες. Θα παλέψουν με πείσμα για να διαλύσουν τις αμφιβολίες και τα σκοτάδια του χθες.
Ένα ταξίδι αμφίδρομο για το μέλλον της Ελίνας και του Ισκαντέρ, μία αναζήτηση σε περίπλοκες και σκοτεινές ιστορίες, μια βουτιά σε κόσμους σκοτεινούς και επικίνδυνους και ένας αγώνας ζωής που κανείς τους δεν ξέρει πού θα οδηγήσει…
Θα τολμήσει η αγάπη να νικήσει, ο έρωτας ν’ ανθίσει και να οδηγήσει στην ευτυχία  τους δύο νέους;
 
Σχήμα : 14,5Χ20,5 cm
Σελίδες : 320
 

Τολμάς ν' αγαπήσεις;
της συγγραφέας Τόνιας Μαλογιάννη

Η Λήδα ένα νέο κορίτσι διψασμένο για έρωτα, γνωρίζει απρόσμενα εκείνον που θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή. Τα μυστικά του παρελθόντος όμως θα ταράξουν την ηρεμία τους, μόλις αποκαλυφθούν. Οι νεαροί πρωταγωνιστές στέκονται απέναντι στη Μοίρα, η οποία γράφει διαρκώς το ριζικό τους.
Άραγε η θέληση είναι αρκετή, ώστε η Μοίρα να σου δώσει αυτό που τόσο θέλεις;
Η Χαλκιδική γίνεται τόπος μαρτυρίας όλων των μυστικών που οι άνθρωποι κρύβουν στα εσώψυχά τους. Σε ένα ταξίδι γεμάτο έντονα συναισθήματα η Λήδα ψάχνει να βρει την αληθινή αγάπη.
Μα τελικά τι είναι η αληθινή αγάπη; Ένα συναίσθημα, μια νέα ζωή, ένα άγγιγμα, μια μυρωδιά;
Ίσως για τον καθένα να είναι κάτι διαφορετικό…
Ίσως για τη Λήδα να μην είναι απλώς ένα συναίσθημα...
 
Σχήμα : 14,5x20.5
Σελίδες : 104