Πακέτα Φιλαναγνωσίας

Κρήτη: 4 νομοί... 4 φωτογραφικά λευκώματα

Κρήτη: 4 νομοί... 4 φωτογραφικά λευκώματα

10.00€
προσθήκη στο καλάθι
Φέτος τα ταξίδια μας θα πρέπει να είναι προσεχτικά... Όμως μπορούμε να ταξιδέψουμε στην όμορφη Κρήτη και να ανακαλύψουμε τα αξιοθέατα κάθε νομού!
Ένα πακέτο με τέσσερα λευκώματα της Κρήτης αναδεικνύοντας τις ομορφιές της ανά νομό σε μια δίγλωσση έκδοση σε ελληνικά και αγγλικά.

Οργανώστε το ταξίδι σας μέσα από τα πόκετ λευκώματα, που μπορείτε να τα έχετε μαζί σας λόγω του εργονομικού μεγέθους σε σχήμα 14x15.5cm, σελίδες 108 με μαλακό εξώφυλλο.

Ηράκλειο/Heraklion
Το βιβλίο προβάλλει την πολιτιστική ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει το Ηράκλειο και ιχνηλατεί την πορεία της πόλης μέσα στην ιστορία. Πρόκειται για ένα mini φωτογραφικό Λεύκωμα «ταξιδευτή του χρόνου», που μέσα από τις σελίδες του δράττουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε σημεία της πόλης που είναι χαρακτηριστικά είτε για τα σημαντικά μνημεία που υπάρχουν εκεί είτε για το μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν.

Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία/Agios Nikolaos, Ierapetra, Sitia
Πρόκειται για ένα λεύκωμα που μας ταξιδεύει στις πιο ωραίες περιοχές του νομού Λασιθίου. Μέσα από τις σελίδες του έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε σημεία των πόλεων, που είναι χαρακτηριστικά είτε για τα σημαντικά μνημεία που υπάρχουν εκεί είτε για το μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον τους.

Ρέθυμνο/Rethymnon
Το βιβλίο αυτό συνιστά μια περιήγηση στον χώρο και χρόνο της περιφημότερης πόλης των Γραμμάτων, του Ρεθύμνου. Προβάλλει με επιτυχημένο τρόπο πολιτιστικές όψεις της πόλης και αποτυπώνει εύστοχα την πολυκύμαντη πορεία της. Πρόκειται για ένα mini φωτογραφικό λεύκωμα που μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές του Ρεθύμνου, δίδοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το ανυπέρβλητο αισθητικό κάλλος των μνημείων, των εκκλησιών, αλλά και των απλών σπιτιών της πόλης.

Χανιά/Hania
Πρόκειται για ένα mini φωτογραφικό λεύκωμα σε δίγλωσση έκδοση (Ελληνικά και Αγγλικά), που μας ταξιδεύει στα Χανιά. Μια πόλη που διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτο το παραδοσιακό της πρόσωπο και την ιστορική της φυσιογνωμία, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα πολυάριθμα μνημεία της. Το λεύκωμα ξεναγεί τον αναγνώστη στα στενά δρομάκια της Βενετσιάνικης, Εβραϊκής και Τουρκικής συνοικίας, στην προκυμαία με τα πολυάριθμα γραφικά ταβερνάκια, τα μεζεδοπωλεία και τα παραδοσιακά καφενεδάκια. Μια πόλη με ξεχωριστή γοητεία αφού οι διαφορετικού τύπου αρχιτεκτονικοί ρυθμοί συνυπάρχουν αρμονικά, με την ιστορία της να ξεκινά από τη νεολιθική περίοδο.
Σχήμα : 14x15.5 cm (μαλακό εξώφυλλο)
Σελίδες : 108