Οι συγγραφείς μας

Ειρήνη Κριτσωτάκη

Η Ειρήνη Κριτσωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1968. Είναι σύµβουλος ψυχικής υγείας και νευρογλωσσικού προγραµµατισµού N.L.P. Είναι συνδημιουργός του επιτυχημένου προγράμματος αυτοβοήθειας Θετική Δράση με τον Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή Γιάννη Ραμπαλάκο.
Από το 2009 συνεργάζονται, συντονίζοντας από κοινού ομάδες, οργανώνοντας ομιλίες, σεμινάρια και άλλες παρεμβάσεις σε φορείς, συλλόγους και τον γενικό πληθυσμό. Είναι εκπαιδεύτρια στη σχολής της απλοποίησης (School of Simplicity) www.schoolofsimplisity.gr  η οποία περιλαμβάνει ένα σύνολο εξειδικευμένων καταρτίσεων για επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, αλλά και για το ευρύ κοινό που αφορούν ζητήματα, όπως: απεξάρτηση, αυτοεκτίμηση, επικοινωνία, ηγεσία, επαγγελματική εξέλιξη, bullying και υποστηρίζεται από την Αlpha Hospitality Consultants.

Eπίσης, από το 2011 είναι εξωτερικός συνεργάτης του κέντρου απεξάρτησης «ΟΑΣΙΣ». Παλαιότερα, είχε εργαστεί στις δηµόσιες σχέσεις εκδοτικών οργανισμών και στο ραδιόφωνο. Είναι Γ. Γραμματέας του ομίλου για την UNESCO KNOSOS.

Γράφει μουσική, τραγούδια και παραµύθια. Εκτιμά τους εφήβους και πιστεύει ότι αυτοί µπορούν και, αν το θελήσουν,
θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσµο.

Βιβλία της:

«Καραγκιόζης, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κατηραμένος λύκος» (Εκδ. Λιβάνης),  «Θέλω να Θυμάμαι» (Εκδ. Μύστις), 
«Η γοργόνα» (Ενυδρείο Κρήτης, οικολογικό παραμύθι dvd),
«Η Σχολή των Απλών»
(εκδόσεις Καλέντη),
«Το παραμύθι της εξάρτησης» (εκδόσεις «ΟΑΣΙΣ»).

E-mail: e.aftognosia@gmail.com
 
Ειρήνη Κριτσωτάκη