Είστε συγγραφέας;

Η δημιουργική ομάδα των Εκδόσεων Ίτανος σε συνεργασία με τις «Γραφικές Τέχνες Δετοράκης ΑΕΒΕ» προσφέρει μία σειρά από γραφιστικές, διαδικτυακές, τυπογραφικές, διαφημιστικές και λοιπές υπηρεσίες, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει ο σύγχρονος Έλληνας ή ξένος συγγραφέας. Και όλα αυτά μέσα από συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών που φθάνουν σε εσάς. Παρακάτω παρατίθεται ένα μόνο ενδεικτικό μέρος των υπηρεσιών που μπορεί να αναλάβει η ομάδα των εκδόσεων Ίτανος, με άκρως ανταγωνιστική ποιότητα και εξυπηρέτηση.
 
Συμβατική έκδοση
(offset εκτύπωση, μεγάλο τιράζ, μεγάλος αριθμός αντιτύπων) |
Ιδανική για εσάς που ενδιαφέρεστε για εκτύπωση μεγάλου αριθμού αντιτύπων και διανομή του σε εκατοντάδες βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Print-on-demand έκδοση
(ψηφιακή εκτύπωση, περιορισμένα αντίτυπα) |
Η τέλεια λύση για εσάς που θέλετε να δείτε το βιβλίο σας τυπωμένο σε λίγα αντίτυπα ή ψάχνετε φθηνές οικονομικά λύσεις για να ξεκινήσει το βιβλίο σας το δικό του ταξίδι.
 
Καλλιτεχνική επιμέλεια
(σελιδοποίηση εσωτερικού και σχεδίαση μακέτας εξωφύλλου) |
Θέλετε ένα άκρως επαγγελματικό και άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα για το βιβλίο σας; Ένα προσεγμένο εξώφυλλο που να… περνάει το μήνυμα που θέλετε; Εμείς έχουμε την ιδανική λύση για εσάς!
 
Φιλολογική επιμέλεια
(διόρθωση ή επιμέλεια) |
Μία ομάδα έμπειρων φιλολόγων στον ελληνικό εκδοτικό χώρο μπορεί να επιμεληθεί το βιβλίο σας και να σας προτείνει τις απαραίτητες αλλαγές.  
 
Μετάφραση βιβλίου
(σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά κ.ά.) |
Επαγγελματικές μεταφράσεις για εσάς που θέλετε να δείτε το βιβλίο σας στα αγγλικά ή να προσεγγίσετε αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
 
Διαδίκτυο
(author’s blog και book promo-site) |
Προτείνουμε σύγχρονες λύσεις internet για την προώθηση του βιβλίου σας ή  της συγγραφικής σας καριέρας.
 
Διανομή
(τοποθέτηση σε συμβατικά ή online βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και εξωτερικό) |
Θέλετε να δείτε το έργο σας στα ράφια των βιβλιοπωλείων ή στις διαδικτυακές προθήκες online καταστημάτων; Στο Amazon.com μήπως; Εμείς έχουμε τη λύση!
 
Προώθηση & marketing
(ιστοσελίδες, περιοδικά, book trailers, Social Media κ.ά.) |
Θέλετε να παρουσιάσουν το έργο σας έντυπα, ΜΜΕ ή ιστοσελίδες; Να γεμίσει το Facebook με το εξώφυλλο του βιβλίου σας; Να δουν εκατοντάδες (ή χιλιάδες) Έλληνες και ξένοι το trailer του δικού σας συγγράμματος; Απευθυνθείτε σε εμάς!
 
Εvents organizing
(βιβλιοπαρουσιάσεις, book signing, φωτογραφικές εκθέσεις κ.ά.) |
 
Μέσα από μία εμπειρία πολλών ετών οργανώνουμε την παρουσίαση του δικού σας βιβλίου ή μία φωτογραφική έκθεση για να παρουσιάσετε το έργο σας.  
 
Συμβουλευτική συγγραφέων
(επί του βιβλίου σας, επί του συνολικού σας έργου, περί μελλοντικών έργων κ.λπ.) |
 
Θέλετε να μιλήσετε για το έργο σας με έναν αναγνωρισμένο συγγραφέα; Να πάρετε συμβουλές για τη δική σας καριέρα και να ακούσετε την κριτική του; Σας έχουμε τη λύση!