Οι συγγραφείς μας

Γωγώ Γιατρομανωλάκη

Πριν από χρόνια πάμπολα, ούτε θυμάμαι πόσο, η μάνα μου με έφερε σ' αυτόν εδώ τον κόσμο. Τα πρώτα χρόνια μου έζησα στην όμορφη Σητεία και στο Ηράκλειο έφτασα σε τρυφερή ηλικία.
Το πρώτο το πτυχίο μου στα Οικονομικά και ακολούθως έκανα μεταπτυχιακά. Όμως μεγαλώνοντας με τράβηξαν και άλλα διπλώματα σε ύπνωση, στο ΝLΡ και σε άλλα. Φιλοσοφία, coaching και λίγο αστρονομία ακόμα και σε ραπτική αν έχει σημασία. Το δεύτερο πτυχίο μου, Κοινωνική Εργασία, κι αυτό γιατί με τράβηξε η ψυχολογία.
Τον σύζυγό μου Στυλιανό, γνώρισα όντας νέα, παντρεύτηκα και φτιάξαμε 3 παιδιά σπουδαία. 0 Θησαυρός μου ήτανε και θα 'ναι τα παιδιά μας  Ύψιστο δημιούργημα και κατόρθωμά μας.
Με ρίμα πρωτομίλησα πριν από έναν χρόνο, είμαι νέα σε αυτό ευθέως το δηλώνω. Η ανάγκη με τον τρόπο αυτό να επικοινωνήσω, γεννήθηκε γιατί ήθελα κάποιους να βοηθήσω. Ήθελα μ' έναν τρόπο απλό και μέσα από παιχνίδι, τα συναισθήματα να βρουν, αν δεν τα ξέραν ήδη.
Και μια άλλη έμπνευση μου δόθηκε μια αργία, όταν σε μπλούζα ξωτικά φώναζαν «ΑΠΕΡΓΙΑ».
Εύχομαι οι στίχοι μου να σας βοηθήσουν, τον πλούτο το συναισθηματικό να τον εξερευνήσουν. Κι αν λίγο καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε, το όφελος Θα είναι υψηλό για όσους συναντούμε.
 
 
Γωγώ Γιατρομανωλάκη