Παλαιότερα

Σχολή γονέων
05 Ιουλιου 2017

Σχολή γονέων

Η itanos concept σάς καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στη "Σχολή Γονέων" που θα πραγματοποιηθεί σε 5 συναντήσεις από 21 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου  με θέμα "Αναγνώριση & Διαχείριση παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια".

Η Μαρίνα Βυνιχάκη θα βρίσκεται στην itanosconcept από τις 21-6 εως τις 03-7 2017 από τις 6-8 το απόγευμα για να συζητήσει μαζί σας το θέμα της αναγνώρισης και διαχείρισης παιδικών συναισθημάτων μέσα από τα παραμύθια . Οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Το κόστος ανέρχεται στα € 40 κατ άτομο και περιλαμβάνει τα 4 παραμύθια της σειράς ΡΟΝΙ ΤΟ ΡΙΝΟΔΕΛΦΙΝΟ των εκδόσεων Ιτανος. Μετά το πέρας του προγράμματος θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου μια συνάντηση με ελεύθερη είσοδο για τους γονείς μαζί με τα παιδιά όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα συναισθήματα παίζοντας και ζωγραφίζοντας! Ραντεβού φυσικά την ίδια ώρα 6-8 . θα περάσουμε υπέροχα! τηλ. κρατήσεων 6944564467 ώρες 6-8 το απόγευμα. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγήτρια των συναντήσεων, η ψυχολόγος και συγγραφέας Μαρίνα Βυνιχάκη (με ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων).

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με μέγιστο αριθμό τα 25 άτομα).